Az év legnézettebb autós reklámja

Cuki kutyával mindent el lehet adni. Valószínűleg az új Volkswagen Beetle-t is, különben biztos nem egy fogyizó négylábúra bízták volna az idei Super Bowl egyik reklámszünetében vetített film főszerepét. A spotot több mint 41 milliószor nézték meg idén, gratulálunk!

0 Tovább

Egy skorpió, egy melltartó és egy Fiat

A Fiat 500C Abarth reklámjában a román szupermodell Catrinel Menghia kapott szerepet, de nem tudjuk eldönteni, hogy ő vagy a skorpió játszik jobban. A Topless címmel futó spot mindenesetre jól sikerült.

0 Tovább

Betiltották a Toyota reklámfilmjét

B"Felelőtlen és veszélyes vezetésre bíztat". Ezzel az indokkal tiltották be Angliában a Toyota alábbi animációs reklámfilmjét, amiben az új hátsókerekes sportautójukat a GT86-ost próbálják népszerűsíteni.


0 Tovább

A csajok, a zsaruk és a fánkok esete

Eszement kampányt találtak ki az Amerikában Scion márkanéven forgalmazott Toyota iQ számára. Összehoztak egy csapat bikinimodellt és egy regiment zsarut, elvitték őket egy fánkoshoz, majd kaptak egy kisautót, hogy azzal formáljanak fánkot - pörögjenek - egy büfé parkolójában és közben fogyasszanak is az említett süteményből és próbáljanak meg hozzá tejet inni. Lehet, hogy ez az ötlet autómosó reklámnak jobb lett volna, de biztosan felhívja a figyelmet az apró, mégis négyüléses iQ-ra. Talán nem ártott volna még belőle egy kevés.

0 Tovább

Életre kelt a reklám a pécsi utcán

Nincsenek véletlenek! A pécsi cirkuszból elszabadult állatokat a Bama.hu olvasója örökítette meg. Nem csak egy nagyszerű kép született, de a Fiat 2000-es Punto reklámja is egyszerre valósággá vált. Tizenkét évvel ezelőtt városi dzsungellel hirdették új kisautójukat az olaszok, melyben a zsiráfok és zebrák között egy világos metálzöld Punto tűnt fel, akárcsak most, a pécsi aszfalton.

Fotó: Karátson Eszter

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek