Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Neked pisztolyod van, nekem autóm

Ahogy annyi másnak, ennek az orosz incidensnek sincs túl sok értelme. Fegyvert fogtak a kamerás autó vezetőjére, erre büntetésből levitte a nyitott ajtót. És mit csinált volna, ha a begőzölt pacák erre le is lövi a feleségével együtt? A leírás szerint kapott egy maflást is a fehér pólóstól, így pláne még rosszabb döntésnek tűnik a dolog. De végül is túlélték. Az akció 0.30-tól kezdődik.

0 Tovább

Rükvercben rombol a Lada

Lehetne az orosz Knight Rider rosszul sikerült prototípusa is, de nem az. A Kalina vezetője pont tolatás közben lett rosszul, nem jókedvében rombolta az akadályokat. A sofőrt kórházban ápolják.

0 Tovább

Döbbenetesen hülye ötlet egy trolibusszal

A két jómadárnak az jutott eszébe, hogy rákötik egy trolibuszra az autót, és így majd biztosan beindul a motor. A megvalósítás, persze, totál amatőrre sikerült, a teljes akciót egyszerűen látni kell. Hogy jöhetett ki ilyen hülyeség a fejükből?

3 Tovább

Elképesztő balesetsorozat a jeges úton

Mindig vannak, akik tükörjégen is úgy nyomják, mintha száraz aszfalton mennének. És aztán jönnek a balesetek, mint amilyen ez is: egy kamion zúz egy keveset az árokban, aztán jön a többi finomság is. Lassan jön a tél Magyarországra is, szóval csak ésszel!

0 Tovább

Átmennek villamosba az autók

Az irdatlan moszkvai dugókat tényleg csak elképesztő türelemmel lehet végigülni. Nem is bírja mindenki, inkább az aluljárón rövidítenek - a síneken meg vannak bátrabbak és kevésbé ügyesek.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek