Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elképesztő drift a csúcsforgalomban

Technikailag parádés a drift a Lexus IS-F-fel, de azért nem kevesen voltak veszélyben miatta. Ha kérhetnénk, senki ne csinálja utána, de többször megnézni nagyon is szabad.

0 Tovább

Laza driftelésnek indult


Gyönyörűen driftel fél kézzel is az alábbi videóban látható fiatalember – amíg össze nem töri a Nissanját. A hátsó futómű kuka, de jelek szerint ez nem túlságosan keserítette el.

0 Tovább

Szemtelenül profi drift az utcasarkon

Végre valaki, aki nemcsak azért vesz magának Mercedes-Benz C63 AMG-t, mert megteheti, hanem mert vezetni is tudja. Az orosz figura a városban sem szégyell betyárkodni a hátsókerekes sportszedánnal, az egyik utcasarkon úgy körbedrifteli az előtte szerencsétlenkedő Mondeót, hogy öröm nézni. Ha valaki esetleg azt hinné, mázlija volt, az vessen csak egy pillantást az első kerekek állására. A leglazább az egészben, hogy a manőver előtt még a vészvillogó nyomkodása, vagyis a kamerás autónak való hálálkodás is belefért a felkészülési időbe. Zseniális, muszáj többször megnézni!

7 Tovább

Durván elkergetik a rendőrautót az arab drifterek

Szaúd-Arábiában nem tisztelik túlságosan a rendőröket, legalábbis erről árulkodik az alábbi videó. Éppen a szokásos, közveszélyes utcai driftre készül egy csoport, amikor megjelenik egy rendőrautó. Ettől senki nem csinálja össze magát, sőt, végül a rendőrnek kell visszavonulót fújnia. Kemény pofonokat is kap a Camry.

3 Tovább

Forgalomban alázza Ken Blockot az arab drifter

Ken Block lezáratta fél San Franciscót, hogy leforgassa az aktuális Gymkhana-epizódot 650 lóerős Fiestájával. Ez az arab sofőr nyílt forgalomban mutat be elképesztő manővereket, ehhez ráadásul egy sima Chevrolet Aveo is elegendő számára. Túlélt néhány necces helyzetet, senki ne csinálja utána!

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek