Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Drift Moszkvában

A 2010-es orosz driftbajnokság első két helyezettje Moszkva lezárt utcáin mutatja meg, hogyan is kell kilinccsel előre kanyarodni.

Evgeniy Satyukov és Geprgiy Stepanyan egy pickuppá átalakított Nissan 200SX-szel és egy Nissan Silviával mutatja be drift-tudását ezen a fantasztikus videón. A készítők felhívják a figyelmet arra, hogy a filmet lezárt utcákon forgatták, és kérik, senki se utánozza a versenyzők mutatványait a közúton.


szólj hozzá: Drift Moszkvában

0 Tovább

Autómodellek kilinccsel előre

Két valódi Toyota Corolla AE86 tandem drift közben

Japánból indult, mára az egész világot meghódította a drift. Nem kell hozzá más, csak egy erős hátsókerék-hajtású autó és egy technikás pilóta, aki minél látványosabb manőverekre bírja a versenyre felkészített gépet. Az új, önálló technikai sport az utcáról indult, így nem csoda, hogy hamar helyet talált magának a popkultúrában. Filmekben és számítógépes játékokban is megjelent, a profi akciók kedvelői és azok örömére, akik anélkül szeretnék élvezni a kilinccsel előre haladást, hogy gumiabroncsaik bánnák a mókát.

0 Tovább

Autó és motor driftversenye

Egy driftversenyzőnél csak egy motoros driftversenyző lehet őrültebb, így ha két ilyen egyed találkozik, abból biztos valami eszetlen dolog születik. Az alábbi videóban egy 175 lóerős átalakított Kawasaki sportmotor csap össze egy ugyancsak alaposan átépített és széttuningolt Mazda RX-7-tel.

1 Tovább
12345
»

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek