Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Driftelés a nappaliban

Sajnos fogalmunk sincs, hogy az alábbi videóban látható úriember, mi a csudát keresett a Shelby Cobrájával egy üres szoba közepén, az viszont vitathatatlan tény, hogy igen ügyesen kent gumiköröket a parkettára. Lehet, hogy csak szimplán félreértette a felesége "sikáld fel a padlót, mire hazaérek" instrukcióját, vagy csak egyszerűen betévedt egy idegen nappaliba, az viszont sokkal valószínűbb, hogy épp lakásfelújítás előtt állt, és gondolta, "miért is ne"? És tényleg.



0 Tovább

Ken Block cipőszállító furgonja

A drifteléshez nem kell más, mint egy erős, hátsókerék-hajtású autó, egy technikás sofőr és egy megfelelő pálya. Ki mondta, hogy ez furgonokra nem vonatkozik? A videón szereplő, profin átalakított V8-as Ford Transit meggyőzően mond ellent a fizikának, gumit füstöl, fánkot rajzol és kilinccsel előre száguld a pályán, úgy, hogy a cipőgyáros autóversenyző, Ken Block is megirigyelhetné.

0 Tovább

Felhőkarcoló tetején driftel a BMW 1 M Coupe

A bajorok mindent megtesznek, hogy egy percig se feledkezzünk meg a legkisebb M modellről. Ezúttal a világ legmagasabb helikopterleszállóján driftelnek a kis sportmodellel. A Los Angeles-i U. S. Bank Tower tetején keresztben csúszó kis BMW akkor is izgalmas látvány, ha igazak a rosszindulatú pletykák és mindez csak illúzió.

0 Tovább

Gymkhana kamionnal

Mike Ryan már számtalanszor nyerte meg a Pikes Peak hegyiversenyt Freightliner Cascadia kamionjával, de most egészen másra használta a versenygépet.

Ken Block Gymkhana sorozata nagyon megihlette a pilótát, és ő is valami hasonlóra vállalkozott. Nem csak a koncepció, hanem még a helyszín is egyezik azzal, ahol Block első Gymkhana videóját forgatta. Az El Toro tengerész légibázis hatalmas nyitott terei, hangárjai ideális helyszínnek bizonyultak a látványos kisfilm forgatásához.

A filmen látott, öttonnás Freightliner versenykamion nem kevesebb mint 1950 lóerős, legnagyobb nyomatéka több mint 4000 Nm. Nem csoda, hogy könnyen elfüstöli a hátsó kerekekre szerelt, kézzel készített egyedi Michelin versenygumikat.


szólj hozzá: Gymkhana kamionnal

0 Tovább

Nem könnyű elkapni egy driftautót

Nem tudni, hogy az alábbi videó vajon egy készülő film forgatását rögzítette vagy tényleg egy éles üldözést látni, minden esetre öröm nézni, hogy egy driftelésre felkészített versenyautóval valaki bohócot csinál néhány malajziai rendőrből. Látszik, hogy nem a menekülés volt a cél, hanem a közönség szórakoztatása. Ez úton is köszönjük!


0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek